Døre og vinduer udskiftes og renoveres

Trænger dine døre og vinduer til at blive skiftet ud, eller skal de bare renoveres? Så er du kommet til det rette sted. Hos Fagerberg, Tømrerfirma har vi stor erfaring inden for både renovering og montering af døre og vinduer efter mål, som vi udfører for kunder i blandt andet Rødovre, Hvidovre, Glostrup og omegn.

Ved renovering bestræber vi os altid på at foreslå en løsning, hvor vinduet får det klassiske udseende tilbage.

Vi tilbyder blandt andet at udskifte:

  • ​Termoruder
  • ​Glaslister
  • ​Tætningslister
  • ​Hængsler

Derudover udskifter vi også delvist nedbrudt træ, som sikrer vinduerne stabilitet og holdbarhed i mange år.

Vi samarbejder med Danmarks førende producenter af døre og vinduer

Vi har et samarbejde med Danmarks førende producenter inden for døre og vinduer, og det betyder, at vi kan tilbyde levering og montering af vinduer og døre med færdige elementer.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning af vinduer afhænger blandt andet af, hvor store de nye vinduer skal være, hvilken type vinduer der er tale om, og hvor mange vinduer der skal skiftes ud. Vi tilbyder dog altid en konkurrencedygtig pris.

​Kontakt os for rådgivning eller et gratis tilbud på døre og vinduer

Har du brug for gode råd omkring renovering eller udskiftning af døre og vinduer, eller kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på nye døre eller vinduer, er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 21 94 72 36, men du kan også skrive til vores e-mail thomas@thomasfagerberg.dk eller benytte vores kontaktformular her på denne side. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​

Få et gratis tilbud

Har du en specifik opgave, der skal udføres, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vil vi kontakte dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Fagerberg, Tømrerfirma

CVR: 15359331

Kontakt

Telefon: 21 94 72 36 

E-mail: thomas@thomasfagerberg.dk