Renovering af hus efter dine ønsker

Søger du professionel hjælp til renovering af hus? Så er du kommet til det rette sted. Hos Tømrerfirma Fagerberg kan vi hjælpe dig med ombygning og totalrenovering af hus. Vores firma holder til i Rødovre, og det betyder, at vi også har mange kunder fra Hvidovre og Glostrup. Dog dækker vi hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvis dit hus eller din villa er gammel og har brug for husrenovering.

Vi tilbyder at udføre alle former for renovering af hus. Vi vil f.eks. kunne være i stand til at renovere 90 % af dit hus. Vores speciale er renovering af gamle huse fra 1960’erne og 1970’erne, og herudover tilbyder vi både renovering af private ejendomme samt erhvervsbygninger. Derudover har vi været en del af programmet ”Boligkøb I Blinde”, hvor vi har sat et hus i stand.

Hvad koster renovering af hus?

Skal du renovere et hus, er vi derfor de helt rigtige at tage kontakt til. Er dit hus gammelt og slidt, både indvendigt og udvendigt, vil en renovering med garanti kunne gøre store underværker.

Vores priser afhænger af forskellige faktorer såsom opgavens omfang og varighed. Uanset hvad garanterer vi at udføre et godt stykke arbejde, der lever op til dine forventninger – og så endda også til en lav pris.

Vi sætter pris på kvalitet og pga. vores mange års erfaring i branchen, får du altid en løsning, der er ud over det sædvanlige.

Kontakt os her for en god pris på din renovering af hus

Vi har stået for samtlige typer af renoveringsopgaver, hvorfor vi uden tvivl er de rette at ringe eller skrive til, hvis du har brug for hjælp til en mindre renovering af hus og/eller totalrenovering.

Ring til os allerede i dag på telefon 21 94 72 36 eller skriv til os på e-mail thomas@thomasfagerberg.dk

Du kan også kontakte os via kontaktformularen, hvor du kort skal beskrive, hvad opgaven omhandler eller for at få en billig pris. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Få et gratis tilbud

Har du en specifik opgave, der skal udføres, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vil vi kontakte dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Fagerberg, Tømrerfirma

CVR: 15359331

Kontakt

Telefon: 21 94 72 36 

E-mail: thomas@thomasfagerberg.dk