Tilbygning med mange muligheder

Har du brug for hjælp af en professionel tømrer til en tilbygning? Hos Tømrerfirma Fagerberg er vi eksperter inden for tilbygninger, hvorfor vi vil kunne hjælpe dig med både ombygning af hus og renovering af hus. Vores firma er beliggende i Rødovre, hvorfor mange af vores kunder kommer fra Hvidovre og Glostrup, men vi dækker dog hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Der er en lang række muligheder, såfremt du ønsker at udvide din bolig, og disse er blot blevet endnu flere med det nye bygningsreglement fra 2008. Det betyder, at du har mulighed for at bygge på en større del af din grund, og at du desuden må få lavet et højere udhus. Når det gælder ombygning af parcelhus, er mulighederne således mange, og vi vil med garanti kunne være behjælpelige til en god pris.

Hvad koster en tilbygning?

​Drømmer du om en tilbygning til dit hus, er du altså kommet til det helt rette sted. Med den rigtige type tilbygning kan du give din bolig helt nye æstetiske og funktionelle gevinster, hvorfor du med det samme vil føle, at du har fået et helt nyt hus. Få lavet et kombineret værk- og garagested, en hems til børnene eller en overdækket terrasse.

Hvad koster det egentlig? Det afhænger selvfølgelig af en lang række faktorer såsom opgavens omfang, men vi garanterer altid at udføre opgaverne efter højeste standarder til fordelagtige priser.

Ring, eller skriv til os for et godt tilbud

​Hos os er du garanteret et professionelt tømrerfirma, der både vil kunne være behjælpelig med renovering og ombygning af hus til en lav pris. Grundet vores mangeårige erfaring inden for branchen er vi i stand til at give dig den rette rådgivning, så du kan få mest mulig glæde ud af din bolig. 

Kontakt os allerede i dag for mere information om, hvad vi vil kunne gøre i lige netop din situation ved at ringe til os på telefon 21 94 72 36 eller ved at sende os en besked til e-mail thomas@thomasfagerberg.dk

Du kan også få et gratis tilbud ved at udfylde kontaktformularen, som du finder på vores hjemmeside, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os meget til at høre fra dig.​

Få et gratis tilbud

Har du en specifik opgave, der skal udføres, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vil vi kontakte dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Fagerberg, Tømrerfirma

CVR: 15359331

Kontakt

Telefon: 21 94 72 36 

E-mail: thomas@thomasfagerberg.dk