Totalrenovering og renovering af hus af enhver type

Søger du professionel hjælp til totalrenovering eller bare renovering af hus? I så fald er du kommet til rette sted. Hos Tømrerfirma Fagerberg kan vi hjælpe dig med ombygning af hus og totalrenovering af hus. Vores firma ligger i Rødovre, og det betyder, at vi også har mange kunder fra Hvidovre og Glostrup. Dog dækker vi hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvis dit hus eller din villa er gammel, hvorfor det har brug for en renovering. 

Vi tilbyder at udføre alle former for totalrenoveringer, og vi vil for eksempel kunne være i stand til at renovere 90 % af dit hus. Vores speciale er renovering af gamle huse fra enten 1960’erne og 1970’erne, og herudover tilbyder vi både renovering af private ejendomme samt erhvervsbygninger.​

Hvad koster renovering af hus?

Skal du renovere hus, er vi derfor de helt rigtige at tage kontakt til. Er dit hus gammelt og slidt både indvendigt og udvendigt, vil en renovering med garanti kunne gøre store underværker. 

Hvad koster renovering af hus, og hvad koster totalrenovering af hus? Dette afhænger selvfølgelig af forskellige faktorer såsom opgavens omfang, men uanset hvad garanterer vi at udføre et godt stykke arbejde, der lever op til dine forventninger, til en lav pris.

 Vi sætter nemlig pris på kvalitet, og grundet vores mange års erfaring inden for branchen får du hos os en løsning, der er ud over det sædvanlige.

Kontakt os allerede i dag for mere information

​Vi har stået for samtlige typer af renoveringsopgaver, hvorfor vi uden tvivl er de rette at ringe eller skrive til, hvis du har brug for hjælp til totalrenovering eller blot renovering af hus.

Vi kan således varetage alt fra de mest simple opgaver til de helt store og komplicerede opgaver. Uanset hvad sørger vi for at lægge vægt på, at arbejdet udføres efter høje faglige standarder, så du med garanti vil blive tilfreds med resultatet. 

Kontakt os allerede i dag på telefon 21 94 72 36​, eller skriv til os på e-mail thomas@thomasfagerberg.dk. Du kan også kontakte os via kontaktformularen på vores hjemmeside, hvor du kort skal beskrive, hvad opgaven omhandler, og så skriver vi tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud.

Få et gratis tilbud

Har du en specifik opgave, der skal udføres, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vil vi kontakte dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Fagerberg, Tømrerfirma

CVR: 15359331

Kontakt

Telefon: 21 94 72 36 

E-mail: thomas@thomasfagerberg.dk