Renovering og udskiftning af vinduer på Sjælland

Trænger dine døre og/eller vinduer til at blive skiftet ud eller skal de bare renoveres? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Tømrerfirma Fagerberg har vi stor erfaring med renovering og udskiftning af vinduer og udskiftning af invendige døre, som vi udfører for kunder i bl.a. Rødovre, Hvidovre, Glostrup og omegn. Derudover kører vi også gerne til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Ved udskiftning af vinduer efter mål bestræber vi os altid på at foreslå en løsning, hvor vinduet får det klassiske udseende tilbage. Vi tilbyder bl.a. at udskifte:

  • Termoruder
  • Glaslister
  • Tætningslister
  • Hængsler

Derudover udskifter vi også delvist nedbrudt træ, som sikrer vinduerne stabilitet og holdbarhed i mange år.

Samarbejde med Danmarks førende producenter

Vi har et samarbejde med Danmarks førende producenter inden for døre og vinduer. 

Det betyder, at vi kan tilbyde levering og montering af døre og vinduer med færdige elementer.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning af vinduer afhænger bl.a. af, hvor store de nye vinduer skal være, hvilken type vinduer der er tale om samt hvor mange vinduer, der skal skiftes ud. Vi tilbyder dog altid en konkurrencedygtig pris.

Ring til os for rådgivning og et gratis tilbud på din udskiftning af vinduer

Har du brug for gode råd om renovering eller udskiftning af døre og vinduer, eller kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på nye vinduer eller  nye døre, er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 21 94 72 36 eller skrive til vores e-mail thomas@thomasfagerberg.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage så snart vi kan.​

Vi ser frem til at hjælpe dig med din udskiftning af vinduer!

Få et gratis tilbud

Har du en specifik opgave, der skal udføres, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vil vi kontakte dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Fagerberg, Tømrerfirma

CVR: 15359331

Kontakt

Telefon: 21 94 72 36 

E-mail: thomas@thomasfagerberg.dk